• Kontakt: (0)4 222 5697 | 069 40 999 12
 • Email: info@aftirana.org
 • Rruga e Barrikadave 122 Tirana, Albania

Aleanca Franceze e Tiranës është e përkushtuar për të ofruar cilësinë më të lartë të mësimdhënies së gjuhës franceze përmes një përqasje që nxit të mësuarit gjatë gjithë jetës dhe dialogut kulturor në një shoqëri gjithnjë e më multikulturore.

Regjistrimet

Per regjistrimet ne Aleancen Franceze ju lutem na kontaktoni nepermjet formes se kontaktit ose na telefononi. Se shpejti do tju jepet mundesia ta beni testimin e nivelit te gjuhes Frenge direkt nga faqja jone dhe rezultatet do tju komunikohen brenda nje kohe te shkurter.

Metodat

Ne qendren tone perdoren metodat me te avancuara te mesimdhenies. Nder metodat e perdoruara vlen te permendim Alter Ego, Grenadine, Adosphere si dhe kurse speciale per pergatitjen e provimeve DELF / B2 / DALF C1

Antaresimet

Pas regjistrimit ju do te pajiseni me Karten e Anetaresie – gratis; e vlefshme per 1 vit akademik; sherben per identifikim, per te perfituar sherbimet e mediatekes ( kinema, shtypi periodik) internetin falas dhe hyrjen ne aktivitetet e Aleances Franceze dhe Ambasades Franceze.

Kendi i pershtypjeve

 • I took a French course at the Alliance Française of Tirana for 2 years and received an official french state diploma DELF B2, recognized throughout the world, which will allow me to continue my studies at a university in France next year. Good atmosphere, teachers are very serious, very good method "Alter Ego". Great experience! I recommend as a good place for learning french.

  , ,

 • Une jam Rritur prane saj, jam formuar dhe kam marre nje nivel te perkryer te gjuhes dhe kultures Franceze. Stafi aq miqesor ka bere qe te filloj kurset fillestare prane saj dhe suksesi doli i dukshem shume shpejt deri ne mbrojtjen e Nivelit B2 qe eshte nje nivel i nevojshem per te kryer studimet ne france.BRAVO BRAVO BRAVO ALLIANCE FRANCAISE DE TIRANA

  , ,

 • Aleanca Franceze e Tiranes, eshte menyra me e mire ne Shqiperi, per te arritur nivelin e nevojshem dhe te kerkuar te frengjishtes, per te vazhduar studimet ne France. Ka profesore me nje nivel gjuhesor dhe te kultures franceze shume te larte, dhe me metoda pune shume te mira. Ka gjithashtu nje ambient te shkelqyer dhe shume te kendshem.

  , ,

 • The Alliance Francaise de Tirana is the must important educational institute for learning french and to be in contact with french culture in Albania. They have branch in the must important city of Albania with the same quality as at Tirana. I have passed very well during my learning time there. Je souhaite une longue vie avec beaucoup d'eleve. Merci!

  , ,

Aleanca Franceze Tirane

Lidhje

 • egalite
 • delf
 • tef
 • campus_logo