• Kontakt: (0)4 222 5697 | 069 40 999 12
  • Email: info@aftirana.org
  • Rruga e Barrikadave 122 Tirana, Albania

Kinoklubi frankofon "Dashuria është krim i përsosur"

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kinoklubi frankofon “Dashuria është krim i përsosur”

April 20, 2017 @ 5:30 pm - 7:30 pm

KINOKLUBI I ALEANCËS FRANCEZE TË TIRANËS

“Dashuria është krim i përsosur” nga Jean-Marie Larrieu, Arnaud Larrieu
E enjte 20 prill 2017 ora 17:30 në Kinema Imperial-Agimi

Traileri i filmit

Një dramë nga Jean-Marie Larrieu dhe Arnaud Larrieu, 2014, 1:55min, në frëngjisht me titra në shqip. Shfaqja e filmit realizohet nga Aleanca Franceze e Tiranës dhe Instituti Francez. Hyrja e lirë.

CINE-CLUB DE L’ALLIANCE FRANÇAISE DE TIRANA

“L’amour est un crime parfait” réalisé par Jean-Marie Larrieu, Arnaud Larrieu
Jeudi 20 avril 2017 à 17h30 au Cinéma Imperial-Agimi

Un drame de Jean-Marie Larrieu et Arnaud Larrieu en 2014, 1:55mn, en français sous-titré en albanais. Présenté par l’Alliance Française de Tirana et l’institut Français. Entrée libre.

l-amour-est-un-crime-parfait1

Details

Date:
April 20, 2017
Time:
5:30 pm - 7:30 pm

Organizer

Aleanca Franceze e Tiranes

Venue

Kinema Agimi – Imperial
Tirana, Albania + Google Map