• Kontakt: (0)4 222 5697 | 069 40 999 12
  • Email: info@aftirana.org
  • Rruga e Barrikadave 122 Tirana, Albania

Kinoklubi frankofon "Një vend mbi tokë"

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kinoklubi frankofon “Një vend mbi tokë”

February 23, 2017 @ 5:30 pm - 7:00 pm

KINOKLUBI I ALEANCËS FRANCEZE TË TIRANËS

“Një vend mbi tokë” nga Fabienne Godet
E enjte 23 shkurt 2017 ora 17:30 në Kinema Imperial-Agimi

Traileri i filmit

Një tragjikomedi e realizuar nga Fabienne Godet, 2013, 1:40min, në frëngjisht me titra në shqip. Shfaqja e filmit realizohet nga Aleanca Franceze e Tiranës dhe Instituti Francez. Hyrja e lirë.

CINE-CLUB DE L’ALLIANCE FRANÇAISE DE TIRANA

“Une place sur terre” réalisé par Fabienne Godet
Jeudi 23 février 2017 à 17h30 au Cinéma Imperial-Agimi

Une comédie dramatique réalisée de Fabienne Godet en 2013, 1:40mn, en français sous-titré en albanais. Présenté par l’Alliance Française de Tirana et l’institut Français. Entrée libre.

une-place-sur-la-terre1

Details

Date:
February 23, 2017
Time:
5:30 pm - 7:00 pm

Organizer

Aleanca Franceze e Tiranes

Venue

Kinema Agimi – Imperial
Tirana, Albania + Google Map