• Kontakt: (0)4 222 5697 | 069 40 999 12
  • Email: info@aftirana.org
  • Rruga e Barrikadave 122 Tirana, Albania

Kinoklubi frankofon "Nxënësi i ri"

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kinoklubi frankofon “Nxënësi i ri”

March 9, 2017 @ 5:30 pm - 7:00 pm

KINOKLUBI I ALEANCËS FRANCEZE TË TIRANËS

“Nxënësi i ri” nga Rudi Rosenberg
E enjte 9 mars 2017 ora 17:30 në Kinema Imperial-Agimi

Traileri i filmit

Një komedi e realizuar nga Rudi Rosenberg, 2015, 1:21min, në frëngjisht me titra në shqip. Shfaqja e filmit realizohet nga Aleanca Franceze e Tiranës dhe Instituti Francez. Hyrja e lirë.

CINE-CLUB DE L’ALLIANCE FRANÇAISE DE TIRANA

“Le Nouveau” réalisé par Rudi Rosenberg
Jeudi 9 mars 2017 à 17h30 au Cinéma Imperial-Agimi

Une comédie réalisée de Rudi Rosenberg en 2015, 1:21mn, en français sous-titré en albanais. Présenté par l’Alliance Française de Tirana et l’institut Français. Entrée libre.

le-nouveau1

Details

Date:
March 9, 2017
Time:
5:30 pm - 7:00 pm

Organizer

Aleanca Franceze e Tiranes

Venue

Kinema Agimi – Imperial
Tirana, Albania + Google Map