• Kontakt: (0)4 222 5697 | 069 40 999 12
  • Email: info@aftirana.org
  • Rruga e Barrikadave 122 Tirana, Albania

Rencontre avec l'écrivain français Cédric Gras

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Rencontre avec l’écrivain français Cédric Gras

April 19, 2017 @ 5:00 pm - 6:00 pm

E mërkurë 19 prill ora 17:00
Mediateka e Aleancës Franceze të Tiranës, Rruga e “Barrikadave”, nr. 122

Aleanca Franceze e Tiranës, në partneritet me Institutin Francez dhe Departamentin e gjuhës frënge të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, organizon një takim me shkrimtarin-pelegrin Cédric Gras.

Hyrja e lirë.

Mercredi 19 avril à 17h00
Médiathèque de l’Alliance Française de Tirana, Rruga “Barrikadave”, nr.122

L’Alliance Française de Tirana, en partenariat avec l’Institut Français et le Département de français, de la Faculté des Langues Étrangères, organise une rencontre avec l’écrivain-voyageur Cédric Gras.

Entrée libre.

Cédric Gras

Details

Date:
April 19, 2017
Time:
5:00 pm - 6:00 pm

Organizer

Aleanca Franceze e Tiranës, në partneritet me Institutin Francez dhe Departamentin e gjuhës frënge të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja

Venue

Aleanca Franceze e Tiranes
Rruga e Barrikadave 122
Tirana, Albania
+ Google Map